Mădălina Pușcalău lansează "ÎNFRUNTAREA FINALĂ". Detalii exclusive: Am vrut să se știe adevărul

Mădălina Puşcalău, jurnalista care a moderat confruntarea finală dintre Klaus Iohannis şi Victor Ponta, de la B1 TV, revine după câteva luni de absenţă.

Contactată de DC News, jurnalista a povestit că se pregătește de lansarea cărții sale - "Înfruntarea finală" (cu subtitlul "Culisele confruntării Klaus Iohannis - Victor Ponta şi alte reţete din bucătăria politicii dâmboviţene), lansare care va avea loc miercuri, 6 mai, ora 18.00, la Teatrul Național.

"Este o carte care analizează nu doar confruntarea dintre Klaus Iohannis și Victor Ponta care a avut loc în emisiunea mea. Este o analiză a campaniei electorale, o analiză a strategiilor politice folosite de ambele echipe de campanie, o fotografie a scenei politice la zi. De asemenea, în carte am scris și despre problemele cu care se confruntă atât scena politică, cât și presa. Sunt mai multe chestiuni care țin de culisele relațiilor care țin de presă și politică", a declarat Mădălina Pușcalău pentru DC News.

Klaus Iohannis și Victor Ponta, invitați la lansarea cărții

"La lansarea cărții mele sunt invitați atât președintele Klaus Iohannis, cât și premierul Victor Ponta. De asemenea, sunt invitați miniștri, parlamentari, oameni din societatea civilă; întregul tablou al scenei politice, indiferent de partid", ne-a mai spus ziarista.

(w670)

Întrebată ce a determinat-o să scrie cartea "Înfruntarea finală", jurnalista ne-a zis: "Am vrut să prezint perspectiva mea despre ce s-a întâmplat la alegerile prezidențiale, dar și cum am organizat confruntarea. Au fost foarte multe speculații la momentul respectiv și am vrut să se știe adevărul despre modul în care s-a desfășurat confruntarea pe care am organizat-o între Klaus Iohannis și Victor Ponta. Am vrut să arăt viziunea mea despre scena politică din România, dar și despre modul în care arată presa anului 2015".

O oglindă spartă prin care se vede adevărata față a politicii

Cât despre imaginea aleasă pentru coperta cărții, Mădălina Pușcalău ne-a spus: "M-am întrebat care ar fi imaginea cea mai reprezentativă. Este o mataforă a ceea ce spune cartea. Volumul vă va da posibilitatea să priviți dincolo de cortina care este lăsată în fața scenei politice și a presei pentru a putea vedea culisele. Spargem geamul să vedem ce este înăuntru; cum arată din interior politica și media".

Ce spunea Mădălina Pușcalău despre confruntarea finală Klaus Iohannis - Victor Ponta

Când a plecat de la B1 TV, jurnalista a ținut să le mulțumească tuturor celor care i-au fost alături în proiectul "Bună seară, România" și a vorbit, la acel moment, și despre marea confruntare Klaus Iohannis - Victor Ponta.

(w670)

"Cel mai frumos moment și cel pe care l-am visat și l-am dorit în toți anii aceștia de televiziune, a fost confruntarea finală dintre Klaus Iohannis și Victor Ponta și mă bucur că am reușit să fac posibilă acea dezbatere și de asemenea mă bucur că am reușit să aduc postului B1 cea mai mare audiență din istoria sa. Să spunem că a fost cadoul meu de plecare... Despre dezbaterea Klaus Iohannis- Victor Ponta oricum promit tuturor să revin cu povestea din spatele cortinei, dar și cu o analiză proprie a fenomenului, care s-a petrecut atunci", spunea Mădălina Pușcalău care revine cu mai multe detalii în cartea sa.

VEZI ȘI: De ce a plecat MĂDĂLINA PUȘCALĂU de la B1 TV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel