Mădălina Manole, 14 iulie. 4 ani de la moartea celebrei Mădălina Manole

madalina manole
madalina manole

Mădălina Manole, 14 iulie. Luni, pe data de 14 iulie, se împlinesc patru ani de la moartea Mădălinei Manole.

VEZI ȘI: Sorin Șaguna, culisele unui spectacol nedrept regizat de Dumnezeu

Moartea regretatei Mădălina Manole este și astăzi învăluită în mister. Dacă I.N.M.L a stabilit că artista s-a sinucis, părinții ei sunt de altă părere și nu vor să accepte că Mădălina Manole s-a sinucis. 

Ion Manole, dar şi soţia lui, Eugenia, îşi plâng durerea pierderii copilului şi îşi îneacă amarul în lacrimi. De patru ani, ei suspină neîncetat şi îşi petrec timpul făcând drumuri între casă şi locul unde fata lor îşi doarme somnul de veci.

"Azi îmi petrec ziua la cimitir, la mormântul Mădălinei, fetiţa mea iubită. Merg cu soţia să aniversăm ziua în care Mădălina s-a născut şi ar fi trebuit să împlinească 47 de ani, dar şi să comemorăm patru ani de la moartea ei. Îi ducem flori, îi aprindem lumânări şi vom sta la mormânt, să mai vorbim cu fetiţa noastră iubită... Ne e dor de ea în fiecare zi, în fiecare clipă... Nu ne putem alina durerea în nici un fel. Nu mai sperăm la nimic, aşteptăm să ne stingem...", a spus tatăl cântăreţei, scrie Libertatea.

Mădălina Manole a decedat în 14 iulie 2010, chiar în ziua în care a împlinit 43 de ani. Cântăreața a fost găsită decedată în locuința ei de pe strada Griviței din Otopeni. I.N.M.L a stabilit că Mădălina s-a sinucis înghițind Furadan, iar decesul a survenit în câteva minute. Totul s-a petrecut la numai câteva ore după ce artista a părăsit un studio unde a efectuat o repetiție muzicală.

Fanii și publicul și-au putut lua un ultim rămas bun de la artistă perindând pe lângă sicriul cu corpul neînsuflețit al acesteia care a fost expus la Casa Radio din București și apoi la Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploiești.

"Fata cu părul de foc", Mădălina Manole, nu a fost înmormântată sub binecuvântarea slujbei obișnuite de înmormântare, având în vedere moartea prin sinucidere, însă a avut parte de o slujbǎ specială pentru astfel de situații, în fața bisericii Sfinții împărați Constantin și Elena din Ploiești și apoi a fost înhumată în cimintirul Bolovani din Ploiești.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel