Mașini parcate neregulamentar, ridicate de la 1 iulie (sector 4)

Mașinile parcate neregulamentar pe raza sectorului 4 vor fi ridicate, începând cu 1 iulie, de către Poliția Locală.

"Așa este în toate țările civilizate și ne-am dorit alinierea la reglementările care impun respectul față de cetățean, de drepturile acestuia și de normele de conviețuire socială ! Astfel, odată cu achiziționarea acestui prim utilaj, începând cu 1 iulie a.c., prin Direcția Poliție Locală Sector 4, vom trece la ridicarea strict a mașinilor care blochează intersecțiile, intrarea în instituțiile de interes public sau care ocupă locuri pentru care sunt plătite taxe de ocupare a domeniului public pentru parcările de reședință", a declarat edilul Cristian Popescu-Piedone.

Primarul a precizat că utilajul care va face această operațiune va staționa în curtea Primăriei Sectorului 4 și va acționa în funcție de ceea ce polițiștii locali constată pe teren, ținând cont, cu precădere, "de ceea ce semnalează cetățenii".

Comunicatul de joi al Primăriei sectorului 4 precizează că acesta este "primul dintre sectoarele Capitalei și singura entitate administrativă din țară, pe raza căreia, încă din luna ianuarie a acestui an, nu se mai ridică mașini prin intermediul unor colaborări cu societăți comerciale".

VEZI ȘI: Accident: Un BMW a spulberat cinci maşini parcate regulamentar

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel