Accident: Un BMW a spulberat cinci maşini parcate regulamentar - VIDEO

Șoferul unui autoturism BMW înmatriculat în București a pătruns pe contrasens și a distrus cinci autoturisme parcate regulamentar. Apoi, cel de la volan și încă doi pasageri au fugit de la fața locului.

Faptele s-au petrecut în noaptea de duminică spre luni pe bulevardul București din Baia Mare în jurul orei 3.30. 

Accidentul a fost anunțat la 112 de un bărbat care a auzit bubuitura și a sărit la geam să vadă ce s-a întâmplat. Un echipaj al Ambulanței, două echipaje de descarcerare și mai multe echipaje de poliție au venit la locul accidentului. Până să ajungă forțele de intervenție cel de la volan și încă doi tineri au coborât din autoturismul BMW și au fugit pe bulevardul București. Cele cinci autoturisme parcate au fost distruse. Trei dintre ele au fost pur și simplu aruncate pe trotuar. Au fost distruse: un autoturism Renault, un VW, doua autoturisme Ford, o Dacia și BMW-ul care a produs accidentul.

"Soția mea a văzut doi sau trei cum fugeau, a și strigat după ei. Atunci am sunat la 112. Mașina mea e VW-ul ala. Sperăm să ne recuperăm paguba. Oricum viteză mare a avut" a spus proprietarul unei mașini. "Eu dormeam. Soția m-a sunat de la serviciu și mi-a spus ce s-a întâmplat. Nu am auzit nimic", a mai spus proprietarul Renault-ului.

La fața locului au fost chemați și criminaliștii. Totodată, politistii au găsit si mai multe acte în autoturisme. Se pare că mașina BMW aparține unui bărbat din Gardani, scrie actualmm.ro.

"Din primele cercetări efectuate a reieșit faptul că un BMW pe fondul vitezei excesive a circulat pe bulevardul București dinspre Bd Republicii, iar la un moment dat pierde controlul direcției de mers. Intră în coliziune cu cinci autoturisme care erau parcate pe partea stângă a direcției sale de mers. În urma accidentului conducatorul auto și doi pasageri din autoturism au părăsit locul accidentului fără încuviințarea procurorului de caz sau a poliție. Efectuam cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul și dacă există posibile victime" a declarat Călin Sacui, de la Biroul Rutier Baia Mare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel