Luptătorul MMA care a făcut scandal în Mamaia, plasat sub control judiciar

Luptătorul MMA care a făcut scandal în Mamaia, plasat sub control judiciar / Foto: Facebook Poliția Română
Luptătorul MMA care a făcut scandal în Mamaia, plasat sub control judiciar / Foto: Facebook Poliția Română

Tânărul care a aruncat cu scaune și pahare peste mașinile parcate în fața unui hotel din Mamaia a fost plasat sub control judiciar.

Luptătorul MMA care a aruncat mai multe obiecte de la balconul unui imobil din Mamaia şi apoi a postat filmările pe internet a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. Tânărul este acum cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere.

″În noaptea de 7 spre 8 august, în jurul orei 3,00, aflându-se la o petrecere ce a avut loc în staţiunea Mamaia, de faţă fiind mai multe persoane, a aruncat într-un loc public, respectiv parcarea din faţa blocului, fără niciun motiv, cu un scaun pliabil peste balconul apartamentului, scaun ce a căzut peste autoturismul marca Jeep Wrangler, ce se afla parcat, provocându-i distrugeri minore, tulburând astfel ordinea şi liniştea publică, iar ulterior, acesta i-a luat ochelarii de vedere ce aparţineau persoanei vătămate D.Ş, care era prezent în apartament şi i-a aruncat peste acelaşi balcon, provocând distrugerea acestora”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.

VEZI ȘI: VIDEO - Un petrecăreț din Mamaia au aruncat cu scaune și pahare peste mașinile parcate

Poliția Română: Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Înainte de a fi plasat sub control judiciar, tânărul a fost reţinut vineri de poliţiştii din Constanţa. Oamenii legii au scris pe Facebook despre acest caz, într-o postare intitulată „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

"„Sunt celebru, scoate-mă de aici!” Cam asta are în gând, în acest moment, teribilistul din Mamaia. Deocamdată, este un pic reținut. Mai exact…de Poliție. Zilele precedente, pe internet, au apărut imagini în care un tânăr, dornic de faimă, se filma în următoarele ipostaze:

- a aruncat, de la balcon, o sticlă de șampanie spre două fete și un scaun pe mașinile parcate;

- i-a promis unei mame o sumă de bani pentru a-și ucide fiul;- i-a aruncat ochelarii de vedere unui tânăr peste balcon;

- a provocat persoane din preajma sa;

- a încercat să sugrume un tânăr, folosind o tehnică de lupte.

În acest moment, el a fost reținut, pentru 24 de ore. Va trebui să explice motivele pentru care a avut acest comportament, deși nu există o logică în tot ce a făcut.Un asemenea comportament este complet intolerabil. Dacă vrei să fii celebru sau vrei să fii apreciat, fă-o legal și într-un mod civilizat.", a transmis Poliția Română pe pagina de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel