Lumină Sfântă de Înviere. Buzăianu, despre controlul privind combaterea ”acestui moment teribil”

Buzăianu
Buzăianu

Radu Buzăianu, jurnalist B1 TV, a transmis un mesaj în contextul Luminii Sfinte de Paște 2019.

”Cei care se opun valorilor crestine si-au zis "progresisti". Ce e haios e ca se opun nu ca sa progresam, ci ca sa ramanem in aceeasi stare de acum 2019 ani.

Mistouri cu Iisus se fac si acum. Si acum oamenii au la fel de mult umor in jurul lui Iisus si a crucii. Si aia tot in senzatia ca sunt interesanti erau. Iuda era carturarul din trei apostoli. Si acum tot "carturarii" il vand. Tot asa, inainte sunt usor indignati ca se cheltuie bani prea multi pe Iisus. Ca cu banii trebuia facut altceva. Ii stiti.

Patriarhul care intra in mormant si se intoarce cu lumina sfanta e verificat de evrei si musulmani si toti cei care ar avea tot interesul sa combata acest moment teribil. Focul acela cu care iese, are niste proprietati anume. Lucrurile ar fi trebuit sa fie clare. Ce m-a mirat mereu nu e ca l-au rastignit pe Iisus, pentru ca nu-l admit ca Dumnezeu. Din cate remarcati, continua s-o faca. Continua sa-l conteste rastignindu-L. Ce m-a mirat pe mine a fost ca dupa ce au venit soldatii ingroziti sa le spuna ca a inviat, deci cand ar fi trebuit sa le fie clar despre ce e vorba, au convenit sa spuna ca i-au furat apostolii trupul noaptea. Infruntand aceasta evidenta, nu stiu sa va spun in ce sens.

VEZI ȘI: Lumina Sfântă de Paște. Ce înseamnă dacă se stinge lumânarea în drum spre casă

Remarcati ca in fata unei intamplari ca cea de la Sfantul Mormant reactia e aceeasi? Ca, stai ca nu stiu cum, ca fac acolo cu fosfor nu stiu ce si cutare. Nu i-as zice progres. Suntem tot acolo, la 2000 de ani de atunci”, a scris Radu Buzăianu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel