Lazarus, bun de plată - OBLIGAT la scuze în direct pentru Irina Boureanu: Să fie o pildă pentru toată lumea

Luis Lazarus, bun de plată - OBLIGAT la scuze în direct pentru Irina Boureanu: Să fie o pildă pentru toată lumea
Luis Lazarus, bun de plată - OBLIGAT la scuze în direct pentru Irina Boureanu: Să fie o pildă pentru toată lumea

Jurnalistul Luis Lazarus a fost nevoit să-și ceară scuze în direct, ceea ce a și făcut, în aceeași emisiune tv în care a spus cândva niște cuvinte sancționate de o instanță judecătorească.

Vreau să fac un anunț important, care, până la urmă, este și un anunț generat de o hotărâre judecătorească”, și-a început mărturisirea Luis Lazarus, sâmbătă seara, în platoul România Tv, în emisiunea lui Ioan Korpos.

”Cu niște ani în urmă, domnul Cristian Boureanu își târâia fata, minoră, pe caldarâm. Noi atunci ne-am impacientat că ce se întâmplă. Omul era foarte deranjat de faptul că avea senzația că fetița lui avea o educație precară. Și a împuiat spațiul public cu informații cu privire la fosta soție, deci mama fetiței. Noi aicea am dezbătut, ca și la celelalte emisiuni, această poblemă. El, pentru că a avansat o serie de informații care ulterior s-au dovedit a fi false - nimeni nu a putut să le demonstraze, nici măcar el - a fost dat în judecată de fosta lui soție, Irina Boureanu, care m-a dat și pe mine în judecată. În procese diferite”, a spus Lazarus.

”Atât el cât și eu am pierdut aceste procese. Hotărârea judecătorească pe care o are acum Irina Boureanu este o hotărâre definitivă și care spune că eu trebuie să-mi cer scuze și să o despăgubesc cu o sumă de bani, e irelevant cât. În concluzie, eu nu am altceva de făcut, ca orice alt cetățean, și este o pildă bună, zic eu, pentru toți cetățenii României, ca atunci când există o hotărâre judecătorească nu este loc de tocmeală. Pe această cale, pentru că s-a solicitat în hotărâre să-mi cer scuze în emisiunea ta: Îmi cer scuze față de Irina Boureanu și regret că a fost pusă într-o postură delicată și sigur nu s-a simțit bine atunci. Așa că, asta e, sunt bun de plată. Sunt bun de scuze”, a încheiat Luis Lazarus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel