Ludovic Orban, primul invitat al emisiunii "Un show păcătos". Ce spune Mircea N. Stoian

Pe data de 25 februarie 2008, Dan Capatos dădea startul primei ediţii din ceea ce avea să devină cel mai păcătos show din toate timpurile.

(w670)

La început, Dan Capatos avea în emisiune două asistente - una dintre ele era "desemnată" pentru faptele bune şi cealaltă pentru păcate. Primul invitat al emisiunii a fost un politician - Ludovic Orban. Pe atunci ministru, Ludovic Orban i-a povestit lui Dan Capatos că se uită la desene animate, că citeşte, cântă şi se mai uită la câte un film.(w670)

Ulterior, emisiunii i s-a alăturat și jurnalistul Mircea N. Stoian care i-a fost alături ani buni lui Dan Capatos.

Contactat de DC News, Mircea N. Stoian și-a amintit de acel moment și a povestit cum l-a cunoscut pe Dan Capatos.

"Eu cu Dan Capatos am fost colegi la Evenimentul Zilei în 1992. După aceea, în 2008, îmi amintesc că făcea o emisiune anostă cu Ludovic Orban cântând la chitară și cu două fete îmbrăcate una în îngeraș și alta în drăcușor. Atunci mi-am zis: Aoleu, ce urâțenie, ce kitsch. Pe vremea aceea, eu eram invitat în emisiunile lui Dan Diaconescu când OTV nu era atât de 'otevizat'. Se mai discutau și subiecte serioase. Acolo, în trustul Intact, au fost trei oameni care și-au dat seama de potențialul meu: Dan Capatos, Sorin Oancea și Dana Mladin. În momentul în care m-a chemat Dan Capatos la emisiune, normal că m-am dus. Era așa un miraj. Apărusem la televizor, nu asta era problema, dar voiam să intru într-un trust. Așa am ajuns la Un show păcătos, audiențele au explodat, l-am învățat pe Dan Capatos și câteva dintre tehnicile de spectacol. A înțeles și a mers mai departe. După plecarea mea, lucrurile au mers într-o zonă în care eu nu mi-aș fi dorit. Pentru el este ok, dar pentru mine nu este. Peste câțiva ani, lumea mă va asocia cu comunicarea non-verbală pentru că asta voi face de acum încolo", a spus Mircea N. Stoian pentru DC News.

Prima ediție a emisiunii "Un show păcătos" (2008) poate fi urmărită pe Antena Play.

VEZI ȘI: Mircea N. Stoian, schimbare radicală în carieră. A dat televiziunea pe comunicarea non-verbală

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel