Ludovic Orban: Nu numai Dragnea era rău în PSD

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, că "nu numai Dragnea era rău în PSD", liderul liberal susţinând că nu s-a schimbat nimic, în afara faptului că acum Viorica Dăncilă încearcă o cosmetizare a imaginii partidului.

"Cum s-o cred pe Viorica Dăncilă că are cel mai mic gând de a transpune în legislaţie recomandările din mecanismul de cooperare şi verificare, când parlamentarii PSD votează împotriva unei cereri de urmărire penală şi obstrucţionează săvârşirea actului de justiţie?! Cum să o cred pe Viorica Dăncilă că are cea mai mică legătură cu democraţia şi cu valorile şi principiile care stau la baza Uniunii Europene, când emite ordonanţe de urgenţă strict de frica baronilor?", a spus Orban la Digi 24.

Liderul liberal a adăugat că problema la PSD, din punctul său de vedere, nu era numai Liviu Dragnea, ci modul în care face politică acest partid.

"După părerea mea, nu numai Dragnea era rău în PSD, ci PSD este un partid bolnav, un partid care nu este compatibil cu democraţia, care nu este compatibil cu valorile şi principiile Uniunii Europene, care nu înţelege să se adapteze în acţiunea sa politică democraţiei: să respecte voinţa cetăţenilor, să respecte dialogul, să respecte dezbaterea publică, la adoptarea oricărei reglementări să ţină cont de toate poziţiile exprimate de partenerii noştri euroatlantici. Nu, nu s-a schimbat nimic. Decât că Viorica Dăncilă încearcă să cosmetizeze imaginea PSD, în speranţa că dacă Dragnea a fost dus unde a fost dus prin decizia instanţei, au scăpat de blamul care era generat de Liviu Dragnea. Blamul este generat de modul în care face PSD politică", a afirmat Ludovic Orban. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel