Ludovic Orban despre prezenţa la vot: Cea mai mare din istoria primului tur al alegerilor prezidenţiale

Ludovic Orban
Ludovic Orban

Premierul României, Ludovic Orban, a vorbit despre prezența la vot din țară și din diaspora, pentru alegerile prezidențiale.

Premierul Ludovic Orban a declarat că procesul electoral se desfăşoară duminică în condiţii foarte bune, fiind semnalate doar "incidente minore".

"Procesul electoral se derulează în condiţii foarte bune. Avem semnalate doar incidente minore, nesemnificative, atât la votul exprimat în ţară, cât mai ales în diaspora, unde procesul este fluid, unde, practic, toate Birourile electorale ale secţiilor de votare sunt funcţionale, unde nu avem semnalări legate de niciun semn de obstrucţie şi, dimpotrivă, o fluidizare foarte bună a procesului electoral, ceea ce înseamnă că modificările legislative făcute sunt modificări care, în sfârşit, au permis românilor din diaspora să îşi exercite dreptul de vot în cele mai bune condiţii", a afirmat Orban, la sediul central al PNL.

Prezenţa cea mai mare din istoria

 

El a susţinut că prezenţa la vot este bună şi, cel mai probabil, va fi cea mai mare din istoria primului tur al alegerilor prezidenţiale.

"Ne aşteptăm ca românii să vină la vot în număr mare, să-şi exprime voinţa şi să consfinţească, de fapt, un adevăr cunoscut, pe care nu aş vrea să-l exprim acum, dar pot să-l traduc aşa: că România se îndreaptă într-o direcţie normală", a spus Orban.

Lideri liberali s-au reunit la sediul central al partidului.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27