Ludovic Orban, declarație surprinzătoare despre Ioan Oltean și Crinuța Dumitrean

Liderul deputaților PNL, Ludovic Orban, este uimit că Ioan Oltean nu este acuzat de luare de mită și, în același timp, spune că i se pare stranie acuzația de complicitate la abuz în serviciu. Totodată, liberalul subliniază că nu poate să-i ia apărarea lui Ioan Oltean pe această speță. 

"Mi se pare foarte interesant că nu este acuzat și de luare de mită, deși este prezent în referat. Este acuzat de trafic de influență și de complicitate la abuz în serviciu. Când aud de complicitate la abuz în serviciu mi se pare ceva... straniu și ciudat", a spus Ludovic Orban, în emisiunea "Dincolo de știri" de la Antena 3, moderată de Cristina Țopescu. 

Liderul deputaților PNL a adăugat: "Mi-aș pune o întrebare, dacă există înregistrări, fotografii și așa mai departe, bănuiesc că au fost făcute prin 2010-2011, pentru că atunci era relația foarte apropiată, pentru că, dacă nu sunt din perioada aia, nu sunt relevante pentru dosar. Dacă erau din perioada aia, au apărut doar acum? Aici am ascultat cu mare atenție și am ascultat voci care au spus că doamna Dumitrean a fost sub supraveghere o bună perioadă de vreme. Ori, dacă au existat și au fost înregistrate, de ce au apărut atât de târziu?".  

[citeste si]

"Domnul Oltean nici nu a negat că el a numit-o pe Crinuța Dumitrean la ANRP", a precizat liberalul. 

Ludovic Orban a subliniat că "eu nu pot să-i iau apărarea dl Oltean pe această speță, pentru că eram în opoziție și, când am fost și la dumneavoastră și la alte emisiuni, știu foarte bine ce am spus. Eu fiind președintele Comisiei de aplicare a legii 10, am soluționat mii de dosare cu măsuri reparatorii, pentru oameni în vârstă, oameni care-și meritau suma aia de 2,3,10,15 mii de euro și au fost ținuți la cozi. Și astăzi îmi vin audiențe oameni care nu au fost despăgubiți, pentru că li s-au acordat prioritate acestor cumpărători de drepturi religioase". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel