Lucian Bolcaș, despre Traian Băsescu: "E disperat. A ieșit să transmită un mesaj Parlamentului" - Exclusiv

Avocatul Lucian Bolcaș a comentat pentru DCNews ieșirea publică pe care fostul președinte Traian Băsescu a avut-o, duminică, cu ocazia Congresului PMP.

"Am asistat la un spectacol absolut degradant. Traian Băsescu și-a clamat deznădejdea și disperarea în cel mai mârlănesc stil cu care ne-a putut obișnui până acum, pentru că 'mârlănia' este cuvântul ce caracterizează, de la Paler încoace, întreaga sa activitate politică.

Sigur că nu este o întâmplare că această ieșire după o tăcere îndelungată s-a făcut chiar în ziua în care în Parlament Comisia Juridică discută problemele Elenei Udrea", ne-a declarat avocatul Lucian Bolcaș.

Vezi și: Traian Băsescu, atac suburban la televiziunile de știri

Întrebat dacă a vrut fostul președinte să transmită un mesaj Parlamentului, avocatul a răspuns: "A vrut să marcheze faptul că el mai are vreo importanță pe scena politică a țării, că el mai poate să influențeze ceva. Dar, în primul rând, Traian Băsescu nu are vreo idee care să poată influența ceva în viața socială. El a avut numai acțiuni negative, cu care a destructurat viața socială a României".

Chestionat dacă o să conteze această ieșire la votul din Parlament, Lucian Bolcaș a replicat: "Categoric nu!"

"Ieșirea lui Băsescu, în interes personal"

"Sigur că este un răspuns direct la presiunile mai mult sau mai puțin voalate făcute de Elena Udrea, pentru a-i solicita sprijinul. În aceste condiții, ne aflăm în prezența unui om disperat, ieșit definitiv și în mod rușinos de pe scena politică, prin tot ce a făcut până în prezent. Nu pot să dau o valoare deosebită uneia sau alteia din afirmațiile sale, având în vedere gradul de lipsă de civilizație în care le-a făcut și dominanta interesului său personal, pentru că nu e vorba de o ieșire în interesul dnei Udrea, este vorba, de fapt, de o ieșire în apărarea propriei sale activități. Este o ieșire determinată de ceea, subliminal, i-a transmis public dna Udrea până în prezent. (...) A răspuns presiunilor făcute de aceasta, pentru că se temea. 

Dna Udrea a dat câteva fragmente, prin care voia să marcheze împrejurarea că știe multe. Și a transmis această idee tuturor bărbaților care s-au ascuns sub mese. Având în vedere că bețivii se ascund sub mese de obicei, este clar care este persoana căreia s-a adresat", ne-a mai spus avocatul Lucian Bolcaș.

Citește și: Băsescu o abandonează pe Udrea: "Am venit să-mi apăr mandatul"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel