Lovitură pentru Cristea (Comisia Europeană). Avocata Vasii: Există Tribunalul Funcției Publice

Maria Vasii
Maria Vasii

Avocata Maria Vasii a recționat după ce europarlamentarul Norica Nicolai a vorbit despre schimbarea din funcție a Angelei Cristea, reprezentantul Comisiei Europene la București. Aceasta din urmă a realizat recent un raport pe care l-a trimis către Jean-Claude Juncker despre Liviu Dragnea. 

"Să nu uităm că Angela Cristea este funcționar al Uniunii Europene. Pentru dumneai există Tribunalul Funcției Publice în cadrul Curții de Justiție. În măsura în care activitatea sa suportă criticile pe care le-am auzit (găsiți AICI despre ce este vorba), dacă într-adevăr într-un act emis către Comisia Europeană și-a încălcat atribuțiile și a intrat în sfera politică sau a analizei sociologice, așteptăm sesizarea din partea factorilor responsabili, sesizarea Tribunalului Funcției Publice.

Sancțiuni

În aceste condiții, sunt convinsă că vor exista sancțiunile cuvenite. În general, România se complace în a accepta orice și doar comentăm în spațiul public. Dacă am cere corecții la timpul potrivit, cred că funcționarii Uniunii Europene și funcționarii din România ar fi mai responsabili”, a spus Maria Vasii în emisiunea ”Descoperiți” realizată de Andreea Sava la Antena 3.

Tribunalul Funcției Publice al Uniunii Europene (Civil Service Tribunal) este instanța Uniunii Europene care se ocupă de disputele dintre Uniune și corpul de funcționari ai acesteia.

VEZI ȘI: Angela Cristea (Comisia Europeană), înlăturare din funcție. Nicolai: Argument serios. Nimeni nu și-a mai permis așa ceva!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel