Angela Cristea (Comisia Europeană), înlăturare din funcție. Nicolai: Argument serios. Nimeni nu și-a mai permis așa ceva!

Angela Cristea - Comisia Europeană
Angela Cristea - Comisia Europeană

Angela Cristea, reprezentantul Comisiei Europene la București, a realizat un raport pe care l-a trimis către Jean-Claude Juncker despre Liviu Dragnea.

Vorbim despre o notă informativă trimisă de la Bucureşti preşedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, în data de 4 decembrie. Titlul notei informative, redactată de Angela Cristea, din raportul prezentat, este "Talentatul domn Dragnea".

În exclusivitate pentru DC News, europarlamentarul ALDE, Norica Nicolai, a apreciat, că raportul trimis la Bruxelles de către șefa Reprezentaței Comisiei Europene în România, Angela Cristea, este unicat în UE și că funcționarul și-a depășit competențele.

Citiți, pe larg, aici declarațiile în exclusivitate pentru DC News

 

Schimbare din funcție

De asemenea, sâmbătă seară, la Antena 3, Norica Nicolai a vorbit despre schimbarea Angelei Cristea din funcția pe care o deține.

VEZI ȘI: Lovitură pentru Cristea (Comisia Europeană). Avocata Vasii: Există Tribunalul Funcției Publice

”Guvernul României poate solicita Comisiei Europene, în raport de activitate al doamnei Cristea, să procedeze la schimbarea sa din funcție pentru nerespectarea atribuțiilor prevăzute în fișa postului. Acești oameni, care sunt înalți funcționari ai Comisiei Europene, nu au dreptul să facă politică. Or, prin ceea ce face, doamna Cristea face efectiv politică! Este un argument foarte serios care poate duce la înlăturarea sa din funcție. Să aștepte o solicitare oficială din partea Guvernului care să-l oblige pe domnul Juncker să procedeze la schimbarea acestei doamne din funcție. Îmi pare rău să o spun, dar nimeni, niciun reprezentant al Comisiei Europene, într-un stat membru, nu își permite o atitudine așa cum o manifestă doamna Cristea din plin de la preluarea mandatului”, a zis Norica Nicolai în emiunea ”Descoperiți” realizată de Andreea Sava la Antena 3.

VEZI ȘI: Marea revoluție, imaginea pe care nu o voi uita niciodată. Cum m-am întâlnit cu teroriștii

Florin Manole, deputat PSD, scene halucinante. "Te omor". Solicitare la MAI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel