Locuinţe de serviciu. Firea: Finalizăm ultima etapă

Mihai Ciobanu / 30 mai 2019 / 20:21 Salveaza PDF Comentarii
Case - blocuri
Case - blocuri

La propunerea Primarului General, Gabriela Firea, Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat in sedinta de astazi proiectul de hotarare care vizeaza atribuirea locuintelor de serviciu catre personalul angajat in unitatile sanitare administrate de Primaria Capitalei.

“Finalizam astazi ultima etapa din procesul de acordare de locuinte de serviciu pentru cadrele medicale care lucreaza in spitalele administrate de Primaria Capitalei. Astfel, intr-o prima etapa, 147 de cadre medicale vor primi apartamente achizitionate de Primaria Municipiului Bucuresti. Reamintesc faptul  ca Primaria Capitalei a achizitionat recent pentru cadrele medicale 177 de locuinte de serviciu din cele 600 aprobate.

Am supus astazi votului Consiliului General lista cu dosarele depuse de personalul medical, care au fost declarate eligibile de comisia de analiza. Consiliul General a aprobat acest proiect cu 31 de voturi pentru si 12 abtineri. Au votat pentru 22 de consilieri PSD, 4 consilieri PNL, 1 consilier PMP si 4 consilieri ALDE, iar impotriva proiectului au fost 11 consilieri USR si 1 consilier PNL”, a declarat Gabriela Firea.

Cum se va face atribuirea locuinţelorPrimarul Capitalei a subliniat ca scopul acestui proiect este acela de a oferi medicilor, asistentelor si personalului auxiliar din unitatile sanitare aflate in administrarea Primariei Generale motive suplimentare de a ramane sa profeseze in Romania, prin punerea la dispozitia acestora, in conditii avantajoase, de locuinte de serviciu.

Potrivit proiectului de hotarare, atribuirea se va face in ordinea stabilita, conform listei de prioritati intocmita in ordinea punctajelor obtinute.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23