Liviu Pop: PNL refuză dublarea alocațiilor!

Liviu Pop, senator PSD. Foto: Agerpres.
Liviu Pop, senator PSD. Foto: Agerpres.

"Ludovic Orban, premierul în exercițiu și președintele PNL, anunță cu cinism că pune cruce dublării alocațiilor pentru copii", transmite senatorul Liviu Pop.

"A anunțat că va ataca la Curtea Constituțională legea prin care Parlamentul a respins ordonanța care amână dublarea alocaţiilor. Așadar PNL duce acum războaie și cu copiii! Insistența cu care PNL refuză dublarea alocațiilor decisă de Parlament este în opoziție șocantă cu generozitatea dovedită față de bănci, corporații cu profituri uriașe și, mai nou, față de penalii cărora le-a scos de sub sechestru 10 miliarde de lei - peste 2 miliarde de euro- prin nemodificarea legislației fiscale impuse de Curtea Constituțională.

Este inexplicabil cum pentru 'prietenii' din mediul privat și pentru evazioniști, PNL găsește soluții și bani, iar pentru copii, nu! După 4 luni de când PNL a preluat conducerea țării este evident că prioritățile echipei lui Iohannis sunt cum să NU dubleze alocațiile, cum să NU crească pensiile, cum să NU majoreze salariile și cum să NU recupereze prejudiciile cauzate statului român", a scris Liviu Pop pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel