Liviu Dragnea oferă informații de ultimă oră despre starea lui Victor Ponta

Liviu Dragnea a oferit, joi, noi detalii despre starea de sănătate a premierului Victor Ponta. El a explicat că șeful Guvernului va fi consultat, vineri, de o echipă medicală care va decide dacă poate părăsi spitalul sau trebuie să mai rămână sub observaţie. În funcţie de asta, mandatul lui Gabriel Oprea la conducerea Executivului va fi sau nu prelungit.

Liviu Dragnea l-a vizitat recent pe Victor Ponta la spitalul din Turcia, unde premierul a suferit o intervenţie chirurgicală la genunchi, şi păstrează legătura cu acesta.

"Mâine (n.r. - vineri), echipa medicală de la spitalul din Istanbul va decide dacă premierul poate să plece sau trebuie să mai rămână acolo. În funcţie de aceasta, premierul Victor Ponta va decide dacă va mai prelungi sau nu mandatul de preluare a prerogativelor sale în fruntea Guvernului pentru vicepremierul Gabriel Oprea", a declarat Liviu Dragnea pentru Mediafax.

Referitor la perioda de inactivitate cauzată de necesitatea recuperării post-operatorii, Liviu Dragnea a explicat că există posibilitatea ca aceasta să fie de trei-patru săptămâni, dar a precizat că cei care vor decide sunt tot medicii care îl vor consulta vineri pe premier.

"Este o variantă (n.r. - perioada de trei-patru săptămâni de inactivitate), dar nu ştie nimeni cum va fi recuperarea, pentru că operaţia, fiind mai complicată decât s-a prevăzut iniţial, şi recuperarea este mult mai grea. A fost o operaţie extrem de complicată, practic genunchiul a fost distrus complet, şi ligamente, şi menisc. În funcţie de ce vor recomanda medicii - dacă se poate deplasa, dacă poate să meargă - în funcţie de asta va fi şi în activitate sau nu. Tot în funcţie de asta, va fi şi o prelungire sau nu a mandatului vicepremierului Gabriel Oprea", a adăugat Liviu Dragnea.

Vezi și: Victor Ponta a rămas fără încă un consilier. Ce mesaj a transmis

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel