EXCLUSIV  Liviu Dragnea, decizie candidatură Președinție. Sondaj fulger, vot covârșitor

Liviu Dragnea, președinte PSD
Liviu Dragnea, președinte PSD

Liviu Dragnea nu ar urma să fie candidatul PSD la alegerile prezidențiale din 2019. 

Liviu Dragnea merge pe ideea unui candidat comun la alegerile prezidențiale din 2019. DCNews a realizat un sondaj cu privire la decizia lui Liviu Dragnea de a nu candida, imediat după anunțul făcut de Gabriela Firea, după CExN. 

Gabriela Firea a criticat varianta ca un candidat comun al PSD - ALDE să fie Călin Popescu Tăriceanu. Primarul a afirmat că aceasta ar fi fost varianta înaintată de către Liviu Dragnea în CExN. 

Declarația lui Dragnea

Liviu Dragnea a spus, despre candidatură, că ”Am discutat și ieri, le-am spus și astăzi colegilor că, în opinia mea, trebuie să adoptăm hotărârile să avem un candidat comun la alegerile prezidențiale. Nu am stabilit să nu fie de la PSD. De principiu, am avut această discuție cu dl Tăriceanu. Trebuie să decidem ce facem și la alegerile europarlamentare, ar fi dificil să mergem separat, iar, într-un termen rezonabil vom vedea care va fi candidatul. Nu puteam să stabilim astăzi cine va fi acel candidat, nici nu era eficient să vorbim astăzi despre asta. Eu am spus că nu am ca obiectiv esențial în viață să candidez la alegerile prezidențiale, sunt foarte importante, dar noi nu trebuie să ne lăsăm scoși de pe linia pe care am pornit. Nu am avut niciodată obiectivul de a candida la alegerile prezidențiale, nu s-a schimbat nimic între timp și nu cred că se va schimba. Cel mai important lucru este să nu mai fie președinte Klaus Iohannis. Nu am vrut să candidez, nici acum nu vreau, nu cred că va apărea un motiv celest să mă facă să candidez.”

Sondaj

Rezultatele sondajului fulger realizat de DCNews, printre cititorii site-ului, arată că decizia lui Liviu Dragnea este una corectă. 

(w670)

82.68% dintre cei care au răspuns consideră că decizia lui Liviu Dragnea de a nu candida la președinție e una corectă. Ei reprezintă 16.893 din voturi. 

3.539 dintre cei care au votat, reprezentând 17,32% din voturi, consideră că decizia e greșită. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel