EXCLUSIV  Live pe Facebook la volan. Cascadorul Chirvase, idee care lovește teribiliștii

șofer
șofer

Live-urile de pe Facebook fac din ce în ce mai multe victime pe şoselele din România. Transmisiunile în direct pe rețeaua de socializare duc la moartea șoferilor și a altor persoane din mașină.

Despre acest subiect am stat de vorbă cu Marian Chirvase, celebrul cascador român.

Bruiarea semnalului în maşini, o soluţie salutară

Ce pot să vă spun este faptul că, într-adevăr, aceste live-uri de pe Facebook, la volan, sunt un real pericol atât pentru şoferi, cât şi pentru oamenii din maşină. Din punctul meu de vedere, cred că aceşti soferi care fac live pe Facebook ar trebui pedepsiţi la fel ca pentru crimă.

Un exemplu concret ar fi: când iei telefonul în mană se duc câteva secunde și mai faci câţiva metri, astfel încât produci accidentul cu efect dezastruos. Printr-un astfel de comportament, conducătorii auto pun în pericol viaţa oamenilor şi acest lucru trebuie să ne dea de gândit.

Am observat că femeile sunt cu mult mai agresive la volan decât bărbaţii. Cand am terminat eu şcoala de șoferi, instructorul îmi spunea că linia continuă este ca un zid şi nu ai voie să treci de acesta”, a spus cascadorul pentru DC News.

”Aş mai vedea o soluţie şi anume bruiarea semnalului în maşini. Ar fi o soluţie înţeleaptă şi ar diminua aceste crime oribile săvârşite de aşa-zişii soferi ''profesionişti'' care se dau ceea ce nu sunt, a mai declarat Marian Chirvase.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel