Lipă despre alegerile COSR: Lucrurile erau clare demult

Elisabeta Lipă a declarat, joi, după ce a pierdut alegerile pentru şefia COSR în faţa lui Alin Petrache, că nu vrea să spună dacă votul la alegeri a fost politic, însă a subliniat că "lucrurile au fost clare de la început".

Întrebată dacă a fost un vot politic, Elisabeta Lipă a răspuns: "Nici nu pot să spun şi nici nu vreau să spun dacă a fost un vot politic. Lucrurile au fost clare de la început, noi ne-am prezentat ştiind exact ce se va întâmpla şi de aici vine şi această detaşare şi sincer vă spun că nu am nicio suferinţă. Eu rămân cu aceeaşi verticalitate şi dorinţa de a face bine sportului româneesc, iar în timp se va observa. Nu ştiu cât de bună a fost diferenţa, dar ştiu luptele din culise", scrie Mediafax.

VEZI ȘI: Alin Petrache este noul preşedinte al COSR

Lipă a afirmat că nu suferă deloc că a pierdut, apreciind că lucrurile erau clare demult: "Nu sufăr deloc pentru că am ştiut că lucrurile erau foarte clare demult. La această candidatură am participat ca la orice competiţie, iar la viaţa mea am pierdut multe curse. Aşa că dacă asta a dorit poporul, asta avem. Îi urez succes lui Alin şi să aibă cât mai multe medalii la JO", a menţionat Elisabeta Lipă.

VEZI ȘI: Bellu, după alegerile de la COSR: Credeam că va fi o întrecere fair-play

Alin Petrache este noul preşedinte al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), el fiind ales cu 143 de voturi la Adunarea Generală de joi, în locul lui Octavian Morariu, care a demisionat la 15 aprilie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel