Liliana Mincă: Premierul Victor Ponta ar trebui să își dea demisia

Deputatul PND Liliana Mincă consideră că actualul Guvern ar trebui să ne asigure totală stabilitate politică și susține că premierul Victor Ponta ar trebui să demisioneze din fruntea Executivului, întrucât, în opinia sa, vicepremierul Gabriel Oprea nu are niciun fel de problemă să asigure majoritatea parlamentară.

"Actualul Guvern ar trebui să ne asigure totală stabilitate politică în contextul actual. Mai mult, premierul Victor Ponta ar trebui să își dea demisia. Există în acest moment un vicepremier care poate să asigure stabilitatea, mai ales că este vicepremier pe securitate națională. Cred că poate să asigure majoritatea fără niciun fel de problemă", a declarat Liliana Mincă, duminică, într-o conferință de presă, potrivit Agerpres.

Gabriel Oprea, cu Victor Ponta sau Klaus Iohannis? Președintele UNPR, răspuns-cheie

Referitor la schimbarea actualei majorități, deputatul PND a susținut că formațiunea pe care o reprezintă nu a fost consultată pe acest subiect.

"Nu s-a discutat despre așa ceva. Nu am fost consultați. Prin rotație, PSD cu PNL, și-au dorit să își transfere puterea. Cred că nu suntem într-un moment în care să ne permitem acest lux. (...) Noi nu ne dorim puterea așa cum și-o dorește PNL sau PDL, cu orice preț. Dânșii sunt capabili să destabilizeze, să intrăm într-o situație din care să nu putem ieși", a mai spus Liliana Mincă.

Gabriel Oprea, criticat din UDMR: Gest neinspirat şi provocator

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel