Gabriel Oprea, criticat din UDMR: Gest neinspirat şi provocator

Sursa foto: bn24.ro
Sursa foto: bn24.ro

Premierul interimar Gabriel Oprea primește critici dure din partea unui lider la UDMR, privind evenimentul la care a participat în urmă cu o zi la Miercurea Ciuc, de Ziua Naţională a Drapelului României. 

Deputatul UDMR Marton Arpad a declarat pentru Gândul că înălţarea celui mai mare drapel românesc din secuimie a fost "un gest neinspirat şi uşor provocator".

"Eu cred că cel puţin este un gest neinspirat şi uşor provocator. Este un gest care în situaţia actuală nu prea cred că este o idee inspirată din partea domnului prim-ministru interimar", a spus Marton Arpad.

Acesta a precizat că UDMR nu a fost anunţată în mod oficial de această ceremonie de la Miercurea Ciuc, dar că el ştia că va fi organizată la Miercurea Ciuc, cu ocazia Zilei Drapelului.

"În mod oficial grupul nostru parlamentar nu a fost informat. Noi suntem în opoziţie, nu facem parte din arcul guvernamental", a subliniat Marton Arpad.

Premierul interimar Gabriel Oprea şi ministrul Apărării, Mircea Dușa, au participat vineri la Miercurea Ciuc la festivităţile dedicate Zilei Drapelului Național.

Gabriel Oprea și Mircea Dușa, prezenți la arborarea celui mai mare Tricolor din Harghita

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel