Gabriel Oprea, cu Victor Ponta sau Klaus Iohannis? Președintele UNPR, răspuns-cheie

oprea ponta
oprea ponta

Președintele UNPR, Gabriel Oprea, a fost întrebat, miercuri, de Mihai Gâdea, la Antena 3, dacă merge mai departe alături de președintele Klaus Iohannis sau de premierul Victor Ponta.

"Cu România, ca să fie foarte clar. Merg total cu Victor Ponta, președintele PSD, și Victor Ponta, prim-ministrul României. Nimeni nu va putea să schimbe decizia mea și a UNPR de a fi corecți în susținerea Guvernului Victor Ponta și veți vedea", a declarat președintele UNPR. Gabriel Oprea a ținut să precizeze și să sublinieze că va susține un guvern cu Victor Ponta în frunte, dând să înțeleagă că va susține guvernarea doar dacă Victor Ponta va continua să fie premier, și că nu va susține un alt guvern PSD. După ce i-a fost atrasă atenția mai târziu în emisiune că n-a spus că merge cu PSD, Gabriel Oprea a precizat că a vrut să fie sincer.

Întrebat dacă crede că Victor Ponta va sta la guvernare până-n 2016, Gabriel Oprea a răspuns: "Îmi doresc acest lucru".

Gabriel Oprea a precizat că merge pe chestiuni de siguranță națională cu președintele Klaus Iohannis. "În acest context de securitate, când aliații noștri sunt aici cu noi, ce trebuia să facem, să nu votăm Strategia Națională de Apărare?", a întrebat retoric Gabriel Oprea, care a precizat că și premierul a susținut Strategia Națională de Apărare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel