Lili Ruse șocată de gestul lui Vișan, în direct: De ce plecați?

A fost show total la România TV în emisiunea lui Lili Ruse. După ce prezentatoarea s-a arătat îngrozită de dialogul dintre Cosette Chichirău și Șerban Nicolae, Gelu Vișan și-a dat lavaliera jos și s-a îndreptat către pupitrul ei cu telefonul în mână. 

Lili Ruse și-a început monologul în debutul emisiunii, arătându-se îngrozită de dialogul din Parlament. 

"Am fost 15 ani reporter în Parlament, am participat la o mulțime de dezbateri. Întotdeauna dezbaterile s-au bazat pe argumente și idei. Nu mi-am putut imagina că un astfel de dialog s-a putut petrece într-un loc cum este Parlamentul României. Asta a fost o dispută politică?" s-a întrebat moderatoarea.

Imediat i-a fost cerută și opinia lui Gelu Vișan. Imediat, el și-a scos lavaliera și s-a ridicat, spre uimirea lui Lili Ruse.

"Ce faceți domnule Vișan? De ce vă scoateți lavaliera? Unde plecați? Ce faceți domnule?" se întreba moderatoarea. 

De fapt, Gelu Vișan a vrut să imite gestul lui Cosette Chichirău din Parlament și s-a îndreptat cu telefonul pornit pe filmare către moderatoare:

"Ce faceți doamnă aici? Ce faceți dumeavoastră aici? Lăsați că mă aud în lavaliera dumneavoastră. Păi ce faceți aici? Vreți să vă faceți bine emisiunea?" a spus Gelu Vișan în încercarea de a imita gestul deputatei Chichirău.

" Nu înțeleg. Ce ați vrut să demonstrați cu asta?", a întrebat Lili Ruse. 

"Am vrut să dovedesc următorul lucru: De la Mălin Bot, la agresorul Sandy și această doamnă a vrut să provoace o nemernicie. S-a dat live pe facebook. Când vine una care se dă deputată și îți zice că ești hoț, Șerban Nicolae putea să îi zică orice," a spus Gelu Vișan. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel