Lidl şi-a luat director de marketing de la Heineken şi Reckitt Benckiser

Retailerul german Lidl, prezent în România cu aproape 200 de magazine de tip discount, a recrutat în poziţia de director de marketing un executiv care a lucrat anterior pentru multinaţionale precum Reckitt Benckiser sau Heineken. 

idl a numit-o pe Claudia Ancuţa (37 de ani) în poziţia de director de marketing al reţelei, ea înlocuin­du-l pe Florin Drăghia în această poziţie pe care el a ocupat-o timp de cinci ani, până în august 2015, potrivit pro­fi­lului de pe reţeaua de so­cia­lizare de business LinkedIn, scrie Ziarul Financiar.

Claudia Ancuţa lu­crea­­ză pentru Lidl din iu­nie 2015, unde a ocupat po­ziţia de media ma­na­ger, pentru ca din aceas­tă lună să devină director de marketing.

Românca a lucrat an­te­rior tot în multi­naţio­na­le, în dome­niul farma şi în cel al bunu­rilor de larg consum.

Astfel, înainte de a se alătura echipei discoun­te­ru­lui german, Claudia Ancuţa a lucrat circa şapte ani şi jumătate pentru Reckitt Benckiser, jucător din industria farma, prezent însă şi pe alte segmente de piaţă precum cel al produselor de uz casnic. Ea a ocupat mai multe poziţii în cadrul companiei, ultima fiind de marketing manager pentru categoria de bunuri de uz casnic pentru Europa de Sud-Est, având în portofoliu pieţe precum Grecia, România, Bulgaria, Serbia şi ţările din zona Balcanilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel