Lidia Fecioru, afirmație surprinzătoare: Lipsa bucuriei duce la diabet zaharat

Lidia Fecioru
Lidia Fecioru

Lidia Fecioru a povestit, la Antena 3, în emisiunea „Adevăruri Ascunse”, despre emoțiile negative care ne pot îmbolnăvi.

„Dacă ne uităm la frică, neîncrederea, gelozia este legată de ficat, pancreas și suprarenale. Rinichii au partea cu neîncrederea. Lipsa bucuriei duce la diabet zaharat. Frica de a scăpa o situație de sub control, frica de reproș duc la blocarea intestinului gros, de aici apar foarte multe probleme, hemoroizi, constipație, pentru că iubești și urăști.  Răzbunarea, anxietatea, depresia, neîncrederea în ceilalți, neîndeplinirea planurilor pot duce la probleme cu stomacul”, a declarat, sâmbătă seară, Lidia Fecioru.

De asemenea, a spus că tristețea ”are după ea un of nespus”, afectând plâmânii, respirația, glanda tiroidă, inima și plămânii.  

[citeste si]

Cum ne putem feri de astfel de emoții?

„Trebuie să știm ce vrem de la viață, cât ne putem ține de o situație sau alta. Să fim sinceri cu noi. (...) Dacă am făcut o prostie, să ne-o asumăm. Oamenii trebuie să-și facă ordine în suflet, nu trăi să fii pe placul cuiva”, a spus Lidia Fecioru la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel