Lider UNPR: Dacă s-ar da note pentru comunicare, cineva este în mare pericol

Ministrul delegat pentru Relația cu Parlamentul și vicepreședinte al UNPR, Eugen Nicolicea, a subliniat, luni seară, în emisiunea "Subiectiv" cu Răzvan Dumitrescu, de la Antena 3, că președintele Klaus Iohannis n-ar trebui să vorbească despre lipsa de comunicare politică. 

Președintele Klaus Iohannis îi cere demisia ministrului de Interne, Gabriel Oprea, pentru lipsa de comunicare în cazul polițistului de 28 de ani mort, marți seară, în București, în urma unui accident rutier. 

"Dacă s-ar da note pentru comunicare, cineva este în mare pericol", a spus Eugen Nicolicea la Antena 3. Rugat să fie mai explicit, el a precizat: "Dl Iohannis ar fi în mare pericol dacă s-ar da demisia din lipsă de comunicare". 

Ministrul de la UNPR a amintit că nu ar fi prima oară din Gabriel Oprea își dă demisia: "Dl Gabi Oprea si-a mai dat demisia din funcția de ministru atunci când a considerat că este necesar (...). Deci nu se poate pune problema ca dl Gabi Oprea să țină cu dinții de un scaun".

Eugen Nicolicea a acuzat PNL de politicianism și a întrebat-o pe Sulfina Barbu, aflată în platou: "Dacă i-ați cerut demisia înainte să comunice, de ce i-ați cerut demisia și după ce a comunicat?". Motivul invocat a fost că Gabriel Oprea nu a răspuns la toate întrebările. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel