Lider PSD, către Gorghiu: Terminaţi cu acest mod ipocrit de a face politică

Secretarul Camerei Deputaților Marcel Ciolacu spune că Alina Gorghiu fie vrea să denatureze adevărul, fie este prost informată cu privire la votul în cazul Udrea.

"Doamnei Alina Gorghiu ori îi face plăcere să denatureze adevărul, ori nu este prea bine informată
Ieri, votul împotriva reţinerii şi arestării preventive a fost dat masiv de către vechii PDL-işti. Întotdeauna, când se întâmplă ceva ciudat în politică, trebuie să vezi cine are cel mai mult de câştigat, sau cine are interesul să ascundă ceva (cazul de faţă)", a transmis Marcel Ciolacu.

"Terminaţi cu acest mod ipocrit de a face politică! Rezolvarea problemei are singură soluţie: eliminarea imunităţii, de orice fel!", a adăugat social-democratul.

Totul a pornit de la o declarație făcută de Alina Gorghiu în cadrul unei conferințe de presă.

"Rezultatul este unul care pe mine mă surprinde. Indiferent de cine a fost condus PSD, să știți că a avut același comportament și aceleasi metehne anti-justiție și pro-coruptie. Indiferent de variantă, PSD a apărat în Parlament în permanență interesele Elenei Udrea și ieri la vot s-a văzut acest lucru, acesta fiind codul de conduită al PSD-ului", a declarat Gorghiu, potrivit Agerpres.

"Dacă PSD-UNPR, ALDE ar fi votat așa cum au anunțat, lucrurile erau în regulă, dar să știți că parlamentarii PNL au avut de data aceasta un comportament corect și nu a existat niciun fel de emoție privitor la conduita noastră", a mai zis Gorghiu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel