Lider PNL, acuzat că a bătut un ziarist. Orban era acolo

Un lider PNL din Iași a fost acuzat de un jurnalist că i-a dat un pumn în față chiar îniantea unui eveniment la care ar fi participat și șeful partidului.

Un lider al PNL, mai exact, fost președinte al filialei Iași și actual lider al organizației de pensionari liberali, este acuzat de un ziarist din Iași că l-a bătut înaintea unui eveniment la care se pare că ar fi participat și Ludovic Orban, potrivit RTV. Jurnalistul Dan Coțcaru a declarat că a chemat imediat poliția la fața locului și susține că are probe să îl incrimineze.

Totul ar fi pornit de la o filmare mai veche

Tensiunile între cei doi se pare că au fost mai vechi. Totul ar fi pornit de la o filmare mai veche a jurnalistului în care fostul președinte PNL Iași are o ieșire violentă, fapt ce l-ar deranjat pe politician. "M-a agresat. Mi-a dat practic cu pumul în maxilar. A venit poliția, l-a chemat afară din sală, ca să nu deranjeze evenimentul și nu a recunoscut absolut nimic, el neștiind că eu am imaginile în care se aude clar ceea ca spus el", a declarat jurnalistul la România Tv. Acum, după ce i-a făcut plângere, jurnalistul susține că va contacta avocații pentru a face următorii pași. 

Vezi și: Un polițist, bătut crunt la o nuntă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel