Lider PMP se DETONEAZĂ: Acuză conducerea de "marele blat"

Lider al PMP, Radu Cristescu îl acuză pe președintele organizației de București și pe cei doi președinți executivi de un mare blat de care alți membri ai formațiunii nici măcar nu au idee.

Lider al PMP, Radu Cristescu a solicitat public colegilor săi, președintelui organizației București și președinților executivi, să explice membrilor partidului cum ar fi făcut "blat" pentru posturi la Primăria Generală a Capitalei. "Acum, stimaţi doi domni preşedinţi executivi ai acestui partid şi stimate d-le preşedinte PMP Bucureşti, vă rog să explicaţi membrilor, simpatizanţilor şi votanţilor noştri despre marele blat şi marea mizerie care se întâmplă la nivelul Primăriei Generale a muncipiului Bucureşti şi la Consiliul General unde participăm şi votăm toate năzdrăvăniile doamnei Firea care de cele mai multe ori nu au legătură cu cetăţeanul, ci doar cu interesele dumneavoastră" a scris Radu Cristescu pe pagina sa de Facebook.

Îi acuză că au obținut funcții și posturi

Aţi negociat şi primit 22 de locuri în Consiliile de administraţie ale companiilor mamut înfiinţate pe banii contribuabililor. Un post în CA este remunerat cu minim 3300 de lei în mână, lunar. Aţi negociat 22 de posturi în aceste companii - de director general adjunct - şi aţi primit 15. Un post de director general adjunct este remunerat cu 12.500 lei lunar. Aţi negociat şi primit două posturi de director general remunerat cu 19 mii lei lunar. Bineînţeles totul pe banii contribuabililor. Ce ziceţi? Cui le-aţi dat? Aţi întrebat şi oferit aceste posturi membrilor simpli de partid (care îmi dau mesaje să-i ajut cu orice loc de muncă, ei neştiind de existenţa acestor locuri de muncă babane) care, poate, le meritau? Le-aţi dat prietenilor, partenerilor de afaceri sau rudelor voastre, nu-i aşa? Ei, ce părere aveţi domnilor preşedinţi executivi şi d-le preşedinte PMP Bucureşti? Suntem partid de opoziţie? Eu zic să nu-i mai criticaţi pe Dragnea şi Firea prin postările voastre meschine", acuză liderul PMP în postarea sa de pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel