Leo Iorga, boală incurabilă: Își vinde casa pentru tratament

Leo Iorga
Leo Iorga

Leo Iorga trece prin momente cumplite. Din cauza unei boli care îl macină, este nevoit să își vândă una dintre case pentru a-și asigura tratamentul care este unul foarte costisitor. 

Deşi a investit mult atât sufleteşte, cât şi material în casa de la mare, Leo Iorga a fost nevoit să o pună în vânzare pentru a-şi asigura banii de medicamente necesare bolii de care suferă. Cântăreţul este optimist, chiar dacă a trecut prin foarte multe operaţii şi tratamente. De curând, acesta a descoperit un tratament miraculos în Cuba, însă nu dispune de banii necesari pentru a-l face.

"Eram foarte legat de ea(n.r. casa) sentimental pentru că am construit-o prin muncă grea, cu împrumuturi, dar sfătuiesc pe toată lumea să uite de această legătură cu un spaţiu material. La urma urmei maşinile sunt nişte table, chiar dacă arată frumos sau te duc unde vrei şi în siguranţă, dar afectiv e mai importantă prezenţa prietenilor, a oamenilor care m-au ajutat la toate operaţiile pe care le-am avut", a declarat Leo Iorga, conform spynews.ro. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel