Legile Justiţiei: surpriză MAJORĂ în şedinţa de joi

Contrar celor stabilite pentru perioada de doliu naţional, Comisia specială pentru legile Justiţiei a introdus joi, pe ordinea de zi, transpunerea Directivei privind prezumţia de nevinovăţie.

Comisia parlamentară specială pentru legile Justiţiei se va reuni joi în şedinţă, deşi săptămâna trecută membrii acesteia au votat ca în perioada doliului naţional să se suspende lucrările.

Parlamentarii din comisie se reunesc începând cu ora 11,00, iar pe ordinea de zi a şedinţei, potrivit site-ului Camerei, se află 'dezbateri privind propunerile de modificare şi completare a dispoziţiilor Codului de procedură penală şi Codului penal prin raportare la transpunerea Directivei (UE) 2016/343 a Parlamentului European şi a Consiliului din 09.03.2016 privind consolidarea anumitor aspecte ale prezumţiei de nevinovăţie'.

Săptămâna trecută, membrii comisiei au decis prin vot că nu vor lucra pe perioada doliului naţional instituit în memoria Regelui Mihai.

Propunerea a fost făcută atunci de senatorul PSD Nicolae Moga şi adoptată cu majoritate de voturi. Astfel, Comisia urma să îşi sisteze lucrările în perioada 14 - 16 decembrie.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel