Legi justiție. Augustin Lazăr: Atacarea la CCR este una din ideile noastre

Procurorul general al României, Augustin Lazăr spune că se analizează toate căile legale pentru oprirea legilor justiției, iar presa va fi informată foarte curând despre decizia pe care Parchetul General a decis să o ia.  El a spus de asemenea că atacarea legilor la CCR este una dintre ideile care sunt luate în calcul. 

"Este o situație dificilă, iar noi analizăm acum toate instrumentele pe care le avem la dispoziție, pentru a vedea cum acționăm în zilele în care urmează. Noi facem chiar acum o analiză, iar în zilele următoare o să vedeți un comunicat de presă cu ceea ce am făcut noi.  Eu am precizat de multe ori, dacă cineva dorește să modifice legile justiției, nu trebuie să o facă într-o comisie specială și nici într-o procedură de urgență. Noi avem nevoie de legi în care să aibă încredere toți românii. Avem nevoie de o Justiţie care să fie bine conturată, o Justiţie europeană şi nu una în care să nu aibă încredere. Este o analiză în curs şi vom prezenta instrumentele juridice prin care se pot verifica aceste texte de lege", a spus procurorul general. a spus Augustin Lazăr.

Întrebat dacă printre instrumentele avute în vedere este şi sesizarea Curţii Constituţionale, Lazăr a răspuns: "Este una dintre ideile noastre"

Reamintim că procurorul Augustin Lazăr a lansat la finalul săptămânii trecute un atac la adresa PSD-ALDE în privința legilor justiție. El nu s-a ferit să folosească cuvinte grele. Știrea cu mesajul lui Augustin Lazăr la adresa legilor justiției poate fi accesată AICI. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel