Lazăr, la CEDO. Nicolae: Apariție aranjată pe foarte mulți bani

Șerban Nicolae a declarat, miercuri seară, că prezența procurorului general Augustin Lazăr la Curtea Europeană a Drepturilor Omului a fost "aranjată" și "pe foarte mulți bani".

Șerban Nicolae a declarat, miercuri seară, la Sinteza Zilei că procurorul general ar fi ajuns speaker la deschiderea anului judiciar de la Curtea Europeană a Drepturilor Omului în urma unei înțelegeri.

Citește și: EPIDEMIE GRIPĂ. Sorina Pintea a răbufnit: Ce poți să crezi?

"Nimeni nu cheamă un om care mai are de stat câteva luni"

"Această apariție a lui Lazăr la Strasbourg este una aranjată din țară, împreună cu niște parteneri de acolo, pe foarte mulți bani de regulă, pentru că nicăieri în lume nu inviți ca speaker la o asemenea reuniune, deschiderea anului judiciar la Curtea Europeană a Drepturilor Omului un tip pentru care ministrul Justiției a cerut revocarea, pentru că de aici întrebarea pe care nu a priceput-o nici în chineză când l-a întrebat dacă se comportă loial și cooperant Ministerul Justiției în relația cu magistrații și el bătea câmpii cu rol au magistrații procurori. I se și termină mandatul în aprilie. Nimeni nu cheamă un om care mai are de stat câteva luni, care a depășit și vârsta de pensionare, care nu mai are o perspectivă profesională de viitor să fie speaker pe un domeniu pe care nu îl stăpânește, în care are foarte multe bube, foarte multe explicații de dat, decât dacă se insistă pe așa ceva", a declarat Șerban Nicolae.

Citește și: Isărescu sau Parlamentul, cine îngenunchează primul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel