Lavinia Șandru: Actuala campanie electorală, cea mai comică

Lavinia Şandru, moderatoare de talkshow la Realitatea TV, consideră că "asistăm la cea mai comică campanie electorală din câte există pe acest pământ".

În debutul emisiunii "Deschide lumea", pe care a moderat-o miercuri la Realitatea TV, Lavinia Șandru a povestit o discuție avută cu un cunoscut, "convins" că alegerile locale s-au încheiat deja.

"S-a întâmplat ceva ce nu mi s-a mai întâmplat în viață. Pentru prima oară în viața mea, eu nu am fost la alegeri. Eu cred că duminica trecută sau acum două duminici au fost alegeri și eu nu am fost la vot. Nu mi s-a mai întâmplat. Au fost, pentru că în tot Bucureștiul am văzut panouri și banere și afișe cu candidați până într-o zi, când gata și atunci sunt sigur că au fost alegerile", i-a relatat persoana respectivă Lavinei Șandru. 

Ulterior, moderatoare TV a explicat ce părere are legat de actuala campanie electrală: "Nu e așa, dar asistăm la cea mai comică campanie electorală din câte există pe acest pământ, de când se aleg oamenii între ei să conducă comunități. Cred că și în comuna primitivă se făceau astfel de alegeri. Se votau între ei și ultimii doi, că aveau și turul doi, care rămâneau, se băteau între ei și cel mai puternic conducea tribul. La noi a avut grijă CCR și cei mai puternici doi nu se mai bat între ei. Unul, un pic mai în forță decât celălalt, 2-3 blănuri de urs în plus, câștigă alegerile de la bun început, chit că la prima ploaie e vai și amar de sufletul lui, pentru că nu era cu nimic mai puternic decât ceilalți, dar așa e în democrație, nu e ca în comuna primitivă", a spus Lavinia Șandru.

Citește și: Plângere împotriva PNL, după o serie de acuzaţii aduse unui membru PSD

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel