Laurențiu Reghecampf, meci spectaculos al dezvăluirilor, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Laurențiu Reghecampf, meci spectaculos al dezvăluirilor, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”!
Laurențiu Reghecampf, meci spectaculos al dezvăluirilor, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”!

Laurențiu Reghecampf, meci spectaculos al dezvăluirilor, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”!

Duminică, de la 22:30, telespectatorii vor avea parte de o ediție de colecție a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”. Laurențiu Reghecampf, renumitul antrenor de fotbal, vine în fata lui Denise Rifai pentru a răspunde tirului de întrebări, menite să facă lumină în diferite aspecte din viața sa, atât în ceea ce privește viața personală, cât și cariera profesională.

Laurentiu Reghecampf a debutat în localitatea natală, la echipa de juniori FCM Târgoviște. În 1996 a ajuns jucător la Steaua București, îndeplinind astfel visul cel mare al tatălui său. Laurențiu Reghecampf a fost unul dintre fotbaliștii români care au făcut carieră în Bundesliga. Și-a început cariera de antrenor la 34 de ani, la FC Snagov; după succesul cu Concordia Chiajna a bătut palma cu Gigi Becali și a reușit să ducă Steaua în optimile UEFA Europa League. Succesul financiar l-a obținut în urma contractelor semnate cu echipe din Orientul Mijlociu. În prezent, acesta este antrenor la CS Universitatea Craiova.

Laurentiu Reghecampf a fost căsătorit de doua ori și are trei copii, Luca, Laurențiu Junior și Lia. Recentul scandal al separarii de Anamaria Prodan l-a adus puternic sub lumina reflectoarelor.

“Cine ar fi fost Laurențiu Reghecampf fără Anamaria Prodan?”, “Când ați încetat s-o iubiți pe Anamaria?”, “Ați mai fi divorțat dacă nu exista <episodul Alexa>”, “Cine a înșelat primul?”, “Cât contează trecutul persoanei iubite?”, “Câte milioane aveți în conturi?”, “Ce viciu are Laurențiu Reghecampf?”, “Ați urât vreodată fotbalul?” sunt doar câteva dintre întrebările adresate lui Laurențiu Reghecampf în ediția de duminică a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la 22:30, la Kanal D.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel