Laura Voicu, avocat Alina Bica, fostă șefă a DIICOT: "Au distrus-o. Este un om distrus"

Avocata Alinei Bica, Laura Voicu, spune că fosta șefă a DIICOT a fost amenințată încă din luna martie că va ajunge unde este astăzi. Avocatul Lucian Bolcaș înțelege că este o răfuială în sistem ce atinge sfera politicului. 

"Uman, vă spun, că este la pământ, nu înțelege ce i se întâmplă, încearcă să analizeze totul juridic. Nu înțelegem nici noi ca apărători cum s-a ajuns în aceasta situație.  A fost un refuz de hrană la început, a fost maniera domniei sale de a răspunde la toate acuzațiile care i se aduc. A fost momentul în care a clacat. Este procuror din 1996, nu a avut niciodată nicio plângere. Din luna martie a fost avertizată de când cu dosarul lui Traian Berbeceanu. A refuzat câteva zile hrana, era blocată, în stare de șoc. Există termenul de nevinovăție, care este călcat în picioare. Mi se pare incredibil că cel arestat trebuie să-și probeze nevinovăția", a spus Laura Voicu, avocata Alinei Bica, la Antena 3.

Alina Bica: "Mă simt tăiată bucată cu bucată"

"În momentul în care toată lumea o atacă și când este ridicată de pe stradă ca ultimul infractor, fără să i se trimită o citație scrisă. Un om care a scris cărți, care a avut pe mână bugetul DIICOT-ului făcea asemenea prostii, când toată viața ei a muncit. Ca om, oricum au distrus-o, este un om distrus în acest moment. Va dezvălui dânsa la un moment dat cine. Sunt convinsă că cineva va ieși din această stare de teroare. Au fost magistrați astăzi care au refuzat să judece. Procurorii DNA spun că s-a plimbat pe stradă cu o geantă de 3,5 milioane de euro. SRI-ul nu vedea?", a continuat Laura Voicu. 

"Ni s-a sugerat o răfuială în sistem, la vârfurile sistemului, care depășește sistemul și intră și-n sfera oamenilor din politică", a subliniat avocatul Lucian Bolcaș. 

"Alina Bica în acest moment nu mai spune nimic, nu mai înțelege ce i se întâmplă. Mie personal nu mi-a spus de unde i se trage, dar sunt convinsă că își face asemenea gânduri", a mai spus Laura Voicu. "A fost modelul de procuror cu care nu se putea stătea de vorbă și acum este infractorul șef", mai spune avocata Alinei Bica. 

Laura Voicu spune că fotografiile alături de Elena Udrea, Alina Bica "le vede astăzi suspecte, au apărut la momentul potrivit pe un site care a dispărut după câteva ore. Le leagă de cei trei domni, Andrici, Vișoiu și Stelian". Laura Voicu spune că fosta șefă a DIICOT și-a asumat o prietenie cu Elena Udrea, fără legătură cu profesia sa. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel