Alina Bica: "Mă simt tăiată bucată cu bucată". Ce spune Lucian Bolcaș

"Mă simt tăiată bucată cu bucată, oricum nu mă mai crede nimeni", a spus Alina Bica, fosta șefă a DIICOT, în fața judecătorilor de la Înalta Curte de Casație și Justiție. 

Alina Bica a cerut judecătorilor să înlocuiască măsura de arest preventiv cu arest la domiciliu pentru a-și petrece sărbătorile acasă. Trei judecători au refuzat să ia o decizie în acest caz, abia al patrulea acceptând să judece cauza și a rămas în pronunțare. 

Avocatul Lucian Bolcaș a comentat, la Antena 3: "Trei judecători, în mod succesiv, au făcut cereri de abținere în judecarea acestui caz. Totdeauna sunt interpretabile. Aș vrea să spun că este un semnal deosebit pe care nu pot să-l accept la ÎCCJ. Faptul că au conlucrat împreună judecătorii cu șefa unei structuri a Parchetului nu poate să însemne decât că între structurile Parchetului și judecători există o anumită legătură. Eu mai cunosc trei-patru judecatori din generația mea la ÎCCJ. Ce s-ar fi întâmplat dacă eu aș fi pretins că am relații apropiate de serviciu cu judecătorii. Am început să facem un talmeș-balmeș între parchet și judecători. Este pentru mine un semnal îngrijorător cererea de abținere. Toată lumea privește cu compasiune pe cei care se află în stare de reținere, dar să afirme că nimeni n-o mai crede, în condițiile în care a fost un profesionist care n-a crezut în niciuna din declarațiile care i-au fost făcute, până n-au fost probate, mie mi se pare de neluat în seamă". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel