Las Vegas, atac. Primele declarații ale iubitei atacatorului

Atac Las Vegas
Atac Las Vegas

Anumite aspecte din viaţa secretă a lui Stephen Paddock, autorul masacrului din Las Vegas, vor fi foarte greu de elucidat, spune Joseph Lombardo, şeriful departamentului de poliţie din Las Vegas.

"Ceea ce ştim este că Stephen Paddock e un om care a petrecut decenii achiziţionându-şi arme şi muniţie şi care a trăit o viaţă secretă, din care multe aspecte nu vor fi niciodată pe deplin înţelese. El a planificat cu meticulozitate cel mai grav atac din istoria Statelor Unite. Peste o sută de anchetatori au petrecut ultimele 72 de ore analizând viaţa lui Stephen Paddock, în vârstă de 64 de ani, pentru a stabili profilul unei persoane pe care o voi numi tulburată psihic şi periculoasă", a spus Lombardo.

Iubita atacatorului, Marilou Danley, în vârstă de 62 de ani, a afirmat că Stephen Paddock nu i-a spus niciodată și nu a avut nicio acțiune pe care să o interpreteze ca un semnal de avertizare pentru atacul ce a urmat. 

Femeia mai spune că, înainte de atac, iubitul său a surprins-o cu un "bilet ieftin" de avion şi a invitat-o să-şi viziteze familia, ca mai apoi să îi trimită 100.000 de dolari pentru a cumpăra o casă.

"Am fost recunoscătoare, dar sincer eram îngrijorată că era o cale prin care să se despartă de mine", a spus Danley.

59 de persoane au murit şi alte 527 au fost rănite după ce Stephen Paddock a deschis focul asupra mulțimii la un concert din Las Vegas.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel