Las Fierbinți. Radu Banciu a răbufnit: INTERZIS! Este cea mai mare rușine!

Radu Banciu
Radu Banciu

Radu Banciu, în ediția de luni a emisiunii „Lumea lui Banciu” de la B1 TV, a vorbit despre serialul „Las Fierbinți”.

„Dinspre Pro TV, unde serialul Las Fierbinți ar fi solicitat - sigur prin intermediul celor care solicită, nu neapărat prin titlul său – finanțare de la Guvernul României pentru încă două sezoane, și anume: Las Fierbinţi Crăciun 2018, undeva la 379.577 lei, dacă nu greșesc, și respectiv 4,75 milioane lei pentru finanţarea întregului sezon de toamnă din 2019 al acestui serial. Asta mută România în Evul Mediu timpuriu. Domnilor care participați la această mascaradă, înseamnă secolele V, VI, până în secolul X. Cam acolo suntem noi cu producția de filme și seriale", a spus Radu Banciu, luni seară, la B1 TV.

„Ar trebui interzis”

„Îmi exprim stupefacția generală că un asemenea serial ar trebui interzis tocmai pentru a nu da în idioțenie, pentru a-i mai da o șansă cetățeanului de astăzi, care și așa are la dispoziție toate mijloacele de divertisment posibile să își curețe intelectul", a spus Radu Banciu, adăugând: „Internetul, care este cel mai mare prieten, dar în același timp și cel mai mare dușman al nostru, duce la această pierdere a rațiunii, la această idioțenie timpurie”.

„CNA, dacă ar avea membri responsabili, ar interzice asemenea golănii pe televizor. Uitați-vă la filme serioase, sunt destule. La filme jucate de actori serioși, unde există substanță, umor, umor negru, unde există ceva, nu la Las Fierbinți. Îți vine să-ți dai cu televizorul în cap. Este cea mai mare rușine", a afirmat Radu Banciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel