Las Fierbinți. Mircea Badea și Radu Banciu, comentarii explozive

Radu Banciu
Radu Banciu

După ce s-a aflat că Pro TV a cerut ajutor de stat pentru serialul „Las Fierbinți”, au curs opiniile în mediul online și nu numai.

Pro TV solicită Guvernului ajutor de stat pentru serialul „Las Fierbinți”, respectiv pentru ediția de Crăciun și sezonul de toamnă al anului viitor. Printre cei care au comentat acest subiect s-au numărat Radu Banciu și Mircea Badea.

Banciu: Ar trebui interzis

„Dinspre Pro TV, unde serialul Las Fierbinți ar fi solicitat - sigur prin intermediul celor care solicită, nu neapărat prin titlul său – finanțare de la Guvernul României pentru încă două sezoane, și anume: Las Fierbinţi Crăciun 2018, undeva la 379.577 lei, dacă nu greșesc, și respectiv 4,75 milioane lei pentru finanţarea întregului sezon de toamnă din 2019 al acestui serial. Asta mută România în Evul Mediu timpuriu. Domnilor care participați la această mascaradă, înseamnă secolele V, VI, până în secolul X. Cam acolo suntem noi cu producția de filme și seriale", a spus Radu Banciu, luni seară, la B1 TV, în cadrul emisiunii „Lumea lui Banciu”.

„Îmi exprim stupefacția generală că un asemenea serial ar trebui interzis tocmai pentru a nu da în idioțenie, pentru a-i mai da o șansă cetățeanului de astăzi, care și așa are la dispoziție toate mijloacele de divertisment posibile să își curețe intelectul", a spus Radu Banciu, adăugând ulterior: „Îți vine să-ți dai cu televizorul în cap. Este cea mai mare rușine".

Badea, reacție

„Cui plătesc eu impozite să-și bată joc de banii mei? Mi se pare horror", a zis Mircea Badea, referindu-se la faptul că anumite producții cinematografice vor primi de ajutor de stat între 100.000 de euro și 10 milioane de euro. „Domnule Dragnea, doamna Dăncilă, cum să vă spun... mai pe românește și foarte articulat: eu mor cu domniile dumneavoastră de gât. Dacă banii pe care îi plătesc eu și oamenii muncii din țara asta se duc pe lifestyle-ul și pe vedetismul ăstora în loc să se ducă banii la spitale, la școli", a zis Mircea Badea la Antena 3.

Despre serial

Cu un scenariu semnat de Mimi Brănescu și regizat de Dragoș Buliga, „Las Fierbinți" a debutat în februarie 2012, avându-i în distribuție pe Gheorghe Ifrim, Costi Diţă, Mihai Bobonete, Mihai Rait Dragomir, Leonid Doni, Anca Dumitra, Radu Gabriel, Mihai Mărgineanu, Adrian Văncică și mulți alții.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel