LANSARE SAMSUNG GALAXY S8/S8 Plus în România, începută cu o AMÂNARE- LIVE TEXT/LIVE VIDEO

Miercuri a avut loc lansarea oficială Samsung Galaxy S8 și S8 Plus. 

LANSARE SAMSUNG GALAXY S8/S8 Plus în România.  Deși a întârziat o oră, lansarea a durat maximum 30 de minute în România. 

LANSARE SAMSUNG GALAXY S8/S8 Plus în România.  Sloganul este ”Unbox your phone!”. Telefonul are un design revoluționar, din sticlă și metal, cu o ramă foarte subțire. Rezolvă o ecuație imposibilă: cum să avem suprafața de utilizare mai mare cu telefoane mai mici. Tot ecranul e suprafață utilă. În format landscape se poate schimba ecranul din format 16:9 în 18:9. Telefonul are și o funcție de scanare a irisului, dar și asistentul personal Bixby. Poate executa comenzi vocale în mai multe limbi de circulație internaționale. 

--- 

LANSARE SAMSUNG GALAXY S8/S8 Plus în România. Lansarea noilor modele Samsung din România era programată pentru astăzi la ora 19:30, la Palatul Parlamentului. 

LANSARE SAMSUNG GALAXY S8/S8 Plus în România. Abia la ora 20:30, jurnaliștii au intrat în sală, lansarea fiind amânată cu o oră deocamdată. 

LANSARE SAMSUNG GALAXY S8/S8 Plus în România. Noul model Samsung promite că oferă o lume cu posibilități infinite. Smartphone-ul ar revoluționa viitorul!

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel