La Piatra Neamț, o stradă inaugurată recent se oprește în câmp

Edilii din România reușeșc să uimească din nou. O stradă recent construită și inaugurată la Piatra Neamț nu duce nicăieri.

Strada care nu duce nicăieri şi se termină în plin câmp, cu o trecere de pietoni, a fost amenajată într-un cartier de la marginea oraşului Piatra Neamţ. În zona ei există doar patru case - aflate în construcţie - în rest, pe toată lungimea drumului, este un teren viran.

Fâşia, care porneşte dintr-un drum de pământ şi se opreşte brusc în mijlocul pustiului, a stârnit nedumerirea oamenilor din Piatra Neamţ.

Deşi maşinile nu au ce cauta pe aici, constructorul a desenat marcaje pe şosea şi există amenajate inclusiv trotuare pentru pietoni. În timp ce unii localnici sunt revoltaţi, alţii fac glume.

Iniţial au crezut că e vorba despre o pistă de aterizare sau o parcare. Abia când au văzut o trecere de pietoni lângă un câmp s-au convins că este vorba despre o stradă.

Nume ironic: Sânzienelor


Lungă de 50 de metri, cu asfalt ca-n palmă, strada are un nume "frumos", Sânzienelor, ca o ironie față de realizarea edililor din oraș.

Primarul spune că, deocamdată, a avut bani doar pentru această bucată de asfalt, spunând că drumul care nu duce momentan nicăieri este doar începutul unui proiect de dezvoltare a zonei.

"Strada se intersectează cu strada Pietrelor, ultima stradă dinspre Muntele Pietricica, care urmează să fie asfaltată în anii următori. Pe măsură ce se vor construi case şi aici, pe Strada Pietrelor, vom moderniza şi acea stradă pentru că sunt numeroase solicitări de autorizaţii de construire în cartierul Pietricica şi în această zonă", afirmă Dragoș Chitic, primar Piatra Neamț.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel