"La Măruță", ediții speciale. Anunțul lui Cătălin Măruță

Cătălin Măruță a făcut un anunț surpriză pentru toți fanii emisiunii sale.

Vedeta a spus că - alături de echipa sa - pregătește o serie de ediții speciale pe care le veți putea vedea înainte de Paști la o altă oră.

"Am o surpriză pentru voi! De ceva timp mă abțin să vă spun despre ce e vorba, iar astăzi în sfârșit vă anunț oficial: pregătesc împreună cu echipa mea o serie de ediții speciale pe care le veți putea vedea înainte de Paști la o altă oră.

Săptămâna viitoare, de luni, 30 martie, emisiunea "La Măruță" va începe a fi difuzată în două părți: prima, de la ora 16:00 până la 17:00, iar a doua de la 17:30, după jurnalul de știri. Chiar în postul Sfintelor Sărbători de Paști, vreau să vă prezint oameni speciali și povești de viață care sper să inspire oameni aflați în momente de cumpănă.

Mai multe nu aș vrea să deconspir încă, dar pot să vă spun că îmi plac provocările și cred că aceste emisii vor fi o surpriză plăcută și pentru publicul care s-a obișnuit cu noi de peste 7 ani și vor fi interesante pentru cei care erau în fața televizoarelor de la ora 16:00.

De la ora 18:00 până la 19:00, veți putea urmări "Lecții de viață". În această ficțiune inspirată din viața reală a familiilor, vor fi prezentate povești impresionante de iubire, infidelitate, minciună sau violență.

Până lunea viitoare, ne vedem ca de obicei la ora 17:30!", a scris Cătălin Măruță pe Facebook.

VEZI ȘI: "Lecții de viață", la PRO TV. Ce se va întâmpla cu "La Măruță"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel