"Lecții de viață", la PRO TV. Ce se va întâmpla cu "La Măruță"

Pro TV va difuza, în curând, un scripted reality intitulat ''Lecţii de viaţă''.

"Povești de iubire, desfrâu, lăcomie, teama, minciună, fraudă și violență, toate inspirate din viața reală a familiilor, vor fi prezentate în noul format, "Lecții de viață", n curand la PRO TV!

Emisiunea este o ficțiune și pune accent pe întâmplările cotidiene din familii, fie că este vorba despre aventuri rușinoase, răsturnări dramatice de situație, procese de divorț sau descoperiri terifiante despre rude. Povești care au loc, de obicei, în spatele ușilor închise ale caselor, secrete de familie care nu sunt niciodată discutate in public.

Fiecare episod pornește de la un scenariu inspirat din viața cotidiană și va vorbi despre pasiune, gelozie, tensiune și dramă, pentru a arăta, într-un mod autentic și cât mai apropiat de realitate, problemele cu care se confruntă familiile", se arată în comunicatul transmis de PRO TV.

Ce se va întâmpla cu emisiunea "La Măruță", realizată de Cătălin Măruță

Potrivit site-ului producătorilor, emisiunea va fi în grilă de la ora 18.00, când, în mod normal, se difuzează "La Măruță".

Din informațiile Paginademedia.ro, pe intervalul difuzării acestui show, Măruță va începe mai devreme, de la ora 16.00. Va face o pauză pentru știrile de la ora 17.00 și revine până la ora 18.00, când începe Lecții de viață.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel