La întoarcerea din Egipt, președintele Klaus Iohannis s-ar fi relaxat la golf, împreună cu soția. Luni pleacă în Scoția

foto presidency.ro
foto presidency.ro

Președintele Klaus Iohannis ar fi fost sâmbătă să joace golf. 

Președintele Klaus Iohannis ar fi jucat, sâmbătă, o partidă de golf în localitatea Pianu de Jos, din județul Alba, au declarat pentru G4Media.ro mai multe surse. Potrivit acestora, președintele ar fi ajuns la clubul de golf în jurul prânzului, împreună cu soția.

Știrea apare în presă în contextul în care s-au făcut șase ani de la tragedia din clubul Colectiv, iar președintele Klaus Iohannis, pentru prima dată, nu a fost prezent la fața locului, acolo unde s-au depus flori și lumânări. În schimb, președintele a trimis o coroană de flori, printr-un consilier de stat. 

Criticat și pentru prezența din Egipt

Klaus Iohannis abia a revenit din Egipt, acolo unde a efectuat o vizită de stat și unde s-a pozat cu piramidele. Chiar dacă plimbarea la piramide ar fi făcut parte din obligația vizitei, nu a putut să nu genereze critici, în contextul în care România se află într-o criză politică profundă, iar, pentru aceasta, este văzut ca fiind vinovat și Klaus Iohannis. Președintele prezenta, la finalul primului mandat, ca o victorie faptul că a scăpat de PSD. El a invocat frecvent guvernul său, pe care l-a și avut, cu susținerea USR. În ultimele declarații publice, președintele a criticat USR-ul și politica pe care a făcut-o. Acum, PNL nu ar avea susținere în Parlament, pentru Guvernul Ciucă. A negociat și cu PSD-ul, iar sâmbătă, la Palatul Victoria, au fost chemați doi lideri ai PSD, ca experți în sănătate, pentru a analiza și a veni cu soluții la criza din această zonă, în contextul evoluției pandemiei de COVID-19. Acum, liderii liberali nu mai demonizează PSD și se pare că nu mai consideră că cine negociază cu PSD, negociază împotriva statului român. 

”Golful se poate practica la orice vârstă și încurajez pe cât mai mulți să descopere acest frumos sport”

Revenind la partida de golf a președintelui Klaus Iohannis, amintim că a încurajat românii recent să se îndrepte spre golf, despre care spunea că este ”un sport care nu este deloc exclusivist și care oferă un foarte bun prilej de a petrece mai mult timp în natură, de a face mișcare, mai ales în acest context pandemic care face dificilă practicarea multor sporturi. Golful se poate practica la orice vârstă și încurajez pe cât mai mulți să descopere acest frumos sport care oferă multe satisfacții”. 

Luni și marți, 1-2 noiembrie 2021, președintele Klaus Iohannis va fi în Scoția, la Conferința Națiunilor Unite privind schimbările climatice (COP26), după cum arată agenda prezidențială. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel