Kremlinul insistă cu aceleași POVEȘTI! Când susține că se va SFÂRȘI războiul din Ucraina

Kremlinul, anunț despre momentul în care se va SFÂRȘI războiul din Ucraina / Foto: Pixabay, de ELG21
Kremlinul, anunț despre momentul în care se va SFÂRȘI războiul din Ucraina / Foto: Pixabay, de ELG21

Kremlinul a spus când se va termina războiul din Ucraina.

Conflictul din Ucraina se va încheia atunci când Occidentul va lua măsuri în privinţa preocupărilor ridicate în mod repetat de Rusia privind uciderea de civili în estul Ucrainei şi extinderea NATO către est, a transmis vineri Kremlinul, informează  Agerpres, citând Reuters.

Întrebat de reporteri cum s-ar putea încheia actuala criză, purtătorul de cuvânt al Kremlinului Dmitri Peskov a prezentat poziţia Rusiei, menţionând că este de părere că Ucraina discută cererile Moscovei cu SUA şi cu alţi aliaţi.

"Rusia a formulat cereri concrete către Ucraina pentru a rezolva acele probleme. Din câte înţelegem, acele solicitări sunt discutate de ucraineni cu consilierii lor, în primul rând SUA şi ţările Uniunii Europene", a spus Peskov.

"Să sperăm. Trebuie făcut acest lucru. Apoi se va încheia totul", a adăugat purtătorul de cuvânt al Kremlinului.

Peskov: Rusia a formulat cereri concrete către Ucraina



"Noi am încercat în mod repetat în ultimii opt ani să le cerem colegilor noştri occidentali să pună presiune pe Kiev - şi să oblige Kievul - să înceteze să-şi mai ucidă poporul în Donbas şi să îndeplinească acordurile de la Minsk", a mai afirmat Peskov.

"De asemenea, în ultimele câteva decenii, ţara noastră a atras atenţia că ne simţim în pericol după ce v-aţi mutat infrastructura militară în direcţia noastră. Nu ne place acest lucru şi ne simţim în pericol şi nu putem închide ochii la acest lucru: aşa că de ce faceţi asta? Nu am primit răspunsuri", a continuat el.

"Trebuie să găsim o soluţie la aceste două probleme. Rusia a formulat cereri concrete către Ucraina pentru a rezolva aceste probleme", a explicat Peskov, citat de Reuters.

Putin vede semne pozitive în negocierile cu Ucraina

Există anumite schimbări pozitive în negocierile cu Ucraina, a spus președintele rus Vladimir Putin.

"Cu siguranță vă voi informa despre situația Ucrainei și, mai ales, despre cum decurg acum negocierile, care au loc aproape zilnic. Sunt anumite evoluții pozitive, așa cum mi-au raportat negociatorii din partea noastră. ”, a spus Putin la întâlnirea cu președintele Belarusului, Alexandr Lukașenko. Citește mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel