Kovesi, contestație la CEDO după revocare. Ciutacu a explodat

Victor Ciutacu
Victor Ciutacu

Laura Codruța Kovesi a contestat la CEDO modul în care a fost revocată de la șefia DNA.

Jurnalistul Victor Ciutacu a comentat decizia Laurei Codruța Kovesi:

„Doamna Kovesi a fost schimbată în urma unei decizii administrative care a generat un conflict de natură constituțională între două instituții. Doamna Kovesi putea contesta înainte de declanșarea conflictului de natură constituțională în contencios administrativ decizia de schimbare din funcție a domniei sale, la fel cum a făcut-o și domnul Augustin Lazăr. Domnul Lazăr este în funcție pentru că a contestat respectiva decizie. 

La CEDO mergi de regulă când ai epuizat toate căile de atac în instanțele din țara ta și după ce constați că ți-au fost încălcate niște drepturi. Ce drepturi i-au fost încălcate doamnei Kovesi? Ea nu a contestat schimbarea în instanță. Deocamdată trebuia să conteste în instanță decizia domnului Tudorel Toader și eventual pe cea semnată de domnul președinte Iohannis. 

Noi externalizăm toate conflictele interne! E o tâmpenie! ONU anchetează dacă au dat cu gaze în Piața Victoriei! CEDO anchetează dacă s-au respectat drepturie lui Kovesi! Planeta Giganților nu anchetează nimic în România? E ridicol ceea ce se întâmplă. Doamna Kovesi e în continuare parte a unui sistem, dar nu știe cum fucționează sistemul din punct de vedere legal. A făcut o facultate de drept, măcar atât trebuie să știe”, a comentat Victor Ciutacu la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel