Klitschko, mesaj pentru Putin: Sunt gata să mor! Pleacă din Ucraina, întoarce-te acasă!

Foto: Instagram Vitalie Klitschko
Foto: Instagram Vitalie Klitschko

Vitali Klitschko, primarul Kievului şi fost campion mondial la box, i-a transmis un mesaj dur lui Vladimir Putin.

”Tata m-a învățat că este un mare privilegiu să mori apărându-ți țara. Dacă țara mea are nevoie de viața mea, sunt gata să mor pentru patria mamă, pentru copiii mei, pentru viitorul familiei mele. Nimeni nu vrea să moară, dar Rusia își dorește să reconstruiască fosta uniune, iar noi nu vrem să locuim așa. Vor să ne îngenuncheze, dar luptăm pentru libertate și pentru viitorul copiilor și al țării", a a spus Vitali Klitschko,  într-un interviu pentru news.yahoo.com.

Klitschko i-a transmis un mesaj și președintelui Vladimir Putin. 

”Pleacă din Ucraina, întoarce-te acasă. Este casa noastră și vom lupta pentru ea. Suntem o țară pașnică, dar nu avem altă soluție decât să ne luptăm și să ne apărăm. Acesta este punctul nostru de vedere", a mai spus Vitali Klitschko.

Citește și: Vitali Klitschko, primarul Kievului, s-a certat cu familia din cauza propagandei ruse: Ne-au spus prostii toată viaţa. Am fost spălat pe creier

“Când eram copil, am fost spălat pe creier. În fiecare dimineață, a trebuit să scriu despre toate lucrurile rele despre SUA, pentru că americanii erau dușmanii noștri. Se vorbea despre capitalismul din SUA, unde oamenii erau tratați ca niște sclavi. Ne-a fost spus asta încă de la grădiniță.

Pentru mine, când am ajuns prima dată în SUA, în 1990, a fost precum o călătorie către Lună. Eram uluit. Petreceam aproape toată ziua la mall, mă uitam la toate lucrurile. Evident, nu aveam bani atunci, dar voiam să simțim totul acolo, să atingem toate lucrurile. Eram șocat că erau 100 de tipuri de brânză.

L-am confruntat pe tata. I-am zis “Tată, ne-au spus prostii toată viața. SUA este o țară extraordinară, oamenii sunt prietenoși”. El mi-a răspuns “Nu, am fost învățați doar lucruri bune. SUA este un loc oribil”. Cu toții am fost folosiți ca propagandă, am fost spălați pe creier”, a spus Vitali Klitschko, citat de Marca.

Citește și: Vladimir Klitschko, mesaj pentru armata rusă: Aţi crezut propaganda ticăloasă. Aţi arătat ură pentru eternitate

"Acesta este un mesaj pentru toți rușii care mai sunt în stare să gândească. Celor care au ambiții imperialiste și au invadat Ucraina. Prin barbaritatea așa-zisei armate, voi ați arătat ură pentru eternitate. Vezi continuarea aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel