Klaus Iohannis, un nou atac: PSD este principala piedică în dezvoltarea României

Klaus Iohannis FOTO Agerpres
Klaus Iohannis FOTO Agerpres

Klaus Iohannis atacă din nou Partidul Social Democrat cu doar câteva zile înainte de începerea campaniei electorale pentru Alegerile Prezidențiale. 

Klaus Iohannis a atacat astăzi, din nou, Partidul Social Democrat. Șeful statului a făcut în această seară declarații la Romexpo, iar printre altele a vorbit și despre Guvernul condus de Viorica Dăncilă. 

”Cum am putut noi să ajungem să fim conduși de acest PSD deraiat, debusolat și să avem un Guvern care face atâta rău României. PSD-ul a condus marea majoritate a anilor din ultimii 30 de ani, dar ce și-au permis în ultimii trei ani este nemaivăzut și nemaiântâlnit. PSD-ul în realitate este principala piedică în dezvoltarea României. PSD-ul a ajuns la putere după alegeri. (...) Ne-am săturat cu toții de acest PSD care a promis marea cu sarea românilor și imediat după ce au ajuns la putere s-au apucat să facă ce știu ei mai bine. Să ocupe funcții în stat cu persoane, de multe ori, incompetente, dar de fiecare dată supuse conducerii pesediste. S-au apucat să destructureze și să acapareze marile sisteme publice ale României și au realizat ceva inimaginabil. O involuție a României într-o perioadă în care am fi avut atâtea șanse de dezvoltare. Puteam fi în rând cu marile nații din Europa”, a precizat Klaus Iohannis într-o declarație la Romexpo. 

VEZI ȘI: Klaus Iohannis, plan după moţiunea de cenzură: Reconstrucţia României începe mâine, după ce cade Guvernul Dăncilă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel